Hoofdgerecht
Tortillawraps met Mexicaanse balletjes
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 402 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 tortillawraps
- • 1 pakje Mexicaanse balletjes
- • ½ kropsla, grof gesneden
- • TOMATENSALSA:
- • 150 g mais
- • 3 tomaten, in blokjes van 1x1 cm
- • 2 rode uien, in dunne ringen
- • ½ limoen, het sap
- • 1 el korianderblaadjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bereid de Johnny Dutch balletjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng intussen alle ingrediënten voor de tomatensalsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrijk de wraps met kruidenpasta (eventueel wat verdunnen tot een sausje met een beetje water) en vul ze daarna met de tomatensalsa, Johnny Dutch balletjes en sla. Vouw dicht en zet vast met een prikker. Serveer met de overgebleven kruidenpasta.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,99 340 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!