Tortillawraps met Mexicaanse balletjes
Tortillawraps met Mexicaanse balletjes

Hoofdgerecht

Tortillawraps met Mexicaanse balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 402 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 tortillawraps
1 pakje Mexicaanse balletjes
½ kropsla, grof gesneden
TOMATENSALSA:
150 g mais
3 tomaten, in blokjes van 1x1 cm
2 rode uien, in dunne ringen
½ limoen, het sap
1 el korianderblaadjes
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Bereid de Johnny Dutch balletjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng intussen alle ingrediënten voor de tomatensalsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Bestrijk de wraps met kruidenpasta (eventueel wat verdunnen tot een sausje met een beetje water) en vul ze daarna met de tomatensalsa, Johnny Dutch balletjes en sla. Vouw dicht en zet vast met een prikker. Serveer met de overgebleven kruidenpasta.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.