Lunch
Tortilla's met jackfruit-barbarcoa
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 wraps
- • 1 avocado, in blokjes
- • 4 el vegan zure room
- • 2 el koriander
- • Zout en peper
- • BARBARCOA:
- • 250 g jackfruit (pot of blik), uitgelekt en grof gehakt
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 2 el tomatenpuree
- • 1 el zonnebloemolie
- • 1 el gerookte paprikapoeder
- • 1 tl chilipoeder
- • 1 tl komijnzaad
BEreidings wijze
- Verhit in een bakpan op middelhoog vuur de zonnebloemolie en bak de knoflook en de helft van de gesnipperde rode ui glazig in ca. 2 minuten. Voeg gerookte paprikapoeder, tomatenpuree, komijnzaad, chilipoeder en jackfruit toe en bak ca. 2 minuten aan. Verdun de saus eventueel met een beetje water en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de barbarcoa en avocado over de wraps en bestrooi met koriander en de rest van de rode ui. Schep er wat vegan zure room op en rol op.
Boodschappen lijst
- Chilikruiden
3,79 35 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,89 6 stuks
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Vegan zure room
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Jackfruit
5,79 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart - Komijnzaad
4,19 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!