Hoofdgerecht
Tortilla bakjes
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 804 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 6 tortilla’s
- • 400 g mixed beans
- • 300 g rundergehakt
- • 200 g maïs
- • 2 blikken tomatenblokjes
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 teen knoflook, gesnipperd
- • 1 el kokosolie
- • ½ tl komijn
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verhit de oven voor op 180 C.
- Smeer de tortilla’s in met wat kokosolie en een halve theelepel komijn. Snijd de tortilla’s in tot het midden, vouw tot een hoorntje. Vouw ze dan in een ovenvast schaaltje. Bak ze tien minuten tot ze stevig en knapperig zijn.
- Verhit wat kokosolie in een wok of hapjespan. Fruit daarin de ui en knoflook op laag vuur.
- Draai het vuur wat hoger. Doe het rundergehakt in de pan en bak het rul.
- Voeg de tomatenblokjes, mais en de bonen toe. Schep door elkaar en verhit door en door. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de chili con carne in de tortillabakjes.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,99 340 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenstukjes
1,89 400 Gram
removeadd product to cart - Bonenmix
1,89 400 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Gemalen komijnzaad
4,39 40 Gram
removeadd product to cart - Rundergehakt
6,70 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!