Soep
Tomatensoep met wortel en peterselie
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 400 g gepelde tomaten (blik)
- • 3 tomaten, in stukjes
- • 2 wortelen, in halve plakjes
- • 2 takjes peterselie, gehakt
- • 2 el olie
- • ½ el bruine suiker
- • Peper
BEreidings wijze
- Verhit de olie en fruit wortel zachtjes in 2 min. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten totdat het iets kleurt.
- Roer de gepelde tomaten met vocht en de tomatenstukjes erdoor en laat even meewarmen. Voeg de helft van de peterselie toe.
- Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes koken. Pureer met een staafmixer.
- Bestrooi met rest van de peterselie.
Boodschappen lijst
- Kokosbloesemsuiker
5,49 330 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,19 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,09 8 stuks
removeadd product to cart - Gepelde tomaten
1,49 400 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!