Soep
Tomatensoep met wortel en peterselie
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 400 g gepelde tomaten (blik)
- • 3 tomaten, in stukjes
- • 2 wortelen, in halve plakjes
- • 2 takjes peterselie, gehakt
- • 2 el olie
- • ½ el bruine suiker
- • Peper
BEreidings wijze
- Verhit de olie en fruit wortel zachtjes in 2 min. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten totdat het iets kleurt.
- Roer de gepelde tomaten met vocht en de tomatenstukjes erdoor en laat even meewarmen. Voeg de helft van de peterselie toe.
- Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes koken. Pureer met een staafmixer.
- Bestrooi met rest van de peterselie.
Boodschappen lijst
- Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Gepelde tomaten
1,39 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!