Hoofdgerecht
Tikka Masala
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 ml kokosmelk
- • 200 g doperwten
- • 200 g basmatirijst
- • 180 g Tikka Masala currypasta
- • 150 g kikkererwten
- • 100 g tomatenpuree
- • 1 puntpaprika
- • 1 ui
- • 1 teentje knoflook
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de verpakking. Fruit ondertussen de ui en knoflook in een grote pan.
- Laat de kikkererwten uitlekken. Snijd de puntpaprika in stukjes en voeg toe aan de ui en knoflook. Voeg tevens de kikkererwten en doperwten toe.
- Voeg nu de kokosmelk, tomatenpuree en Tikka Masala curry toe en laat meekoken. Haal vervolgens de pan van het vuur.
- Doe de Tikka Masala in een kom en serveer de rijst er naast. Voeg eventueel 2 citroenschijfjes en peterselie toe als garnering.
Boodschappen lijst
- Puntpaprika
3,59 2 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Currypasta tikka masala
4,29 180 GRAM
removeadd product to cart - Kokosmelk
2,79 400 Ml
removeadd product to cart - Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Volkoren basmatirijst
3,39 500 Gram
removeadd product to cart - Doperwten
1,79 200 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten fijn
1,89 350 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!