Salade
Thaise salade met koolrabi en cashewnoten
- • Salade
- • 4 personen
- • 321 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 2 koolrabi's, in kleine blokjes
- • 1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in kleine blokjes
- • 1 bosuitje, in ringetjes
- • Handje walnoten, grof gehakt
- • Klein handje munt, kleingesneden
- • Klein handje koriander, kleingesneden
- • Zout & peper
- • DRESSING:
- • 60 ml olijfolie
- • 40 ml limoensap
- • 40 g gemengde noten
- • 20 ml sojasaus
- • 2 el agavesiroop
- • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en in ringetjes
- • Klein scheutje water
BEreidings wijze
- Maak een dressing door alle ingrediënten met de staafmixer te vermengen.
- Hussel alle ingrediënten voor de salade door elkaar en verdeel over 4 borden. Besprenkel met de dressing.
Boodschappen lijst
- Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Agavesiroop
3,59 250 Ml
removeadd product to cart - Koolrabi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
4,69 250 Ml
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,69 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!