Temaki sushi met gefermenteerde rode biet en rode kool
Temaki sushi met gefermenteerde rode biet en rode kool

Hoofdgerecht

Temaki sushi met gefermenteerde rode biet en rode kool

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 307 kcal / portie

Ingrediënten lijst

270 g gefermenteerde rode kool
150 g sushirijst
1 pakje sushivellen, geroosterd
1 avocado
1 appel
1 bosuitje, in dunne ringetjes
Klein handje radijskiemen
Klein handje nigellazaad
Wasabi en/of sojasaus

BEreidings wijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Laat de gewenste hoeveelheid gefermenteerde rode biet en rode kool goed uitlekken in het vergiet.
  3. Snijd de avocado en de appel in dunne plakjes.
  4. Snijd de normvellen diagonaal doormidden zodat je driehoeken krijgt.
  5. Vul de nori-driehoeken met rijst, rode biet, appel, avocado en bosui en rol op tot hoorntjes. Garneer met kiemen en nigella zaad.
  6. Serveer met wasabi en/of een dip naar keuze.

Boodschappen lijst

  • product
    Sushirijst

    3,79 400 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    remove
    add product to cart
  • product
    Bosui

    2,99 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Avocado

    3,98 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Pinova appels

    3,59 600 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente