Bijgerecht
Tarte tatin van cherrytomaatjes
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g cherrytomaatjes
- • 1 rol bladerdeeg
- • 2 el honing
- • 1 el balsamicoazijn
- • 2 takjes tijm, de blaadjes
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Meng de cherrytomaatjes met de honing, balsamicoazijn, tijm, zout en peper en doe ze in de schaal waar je de tarte tatin in gaat maken. De tomaatjes moeten de gehele bodem van de schaal bedekken. Zet 10 minuten in de warme oven.
- Haal uit de oven en laat even afkoelen. Snijd het bladerdeeg 2 cm groter dan de vorm die je gebruikt en leg deze over de tomaatjes heen. Stop de randen goed in.
- Zet de schaal in de oven en bak de tarte tatin 20-25 minuten totdat het deeg goudbruin is.
- Haal de schaal uit de oven en laat 5 minuten staan. Keer de schaal dan voorzichtig om met behulp van een bord.
Boodschappen lijst
- Balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Cherry trostomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!