Hoofdgerecht
Tagliatelle met garnalen en verse pesto
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g spelt tagliatelle
- • 500 g garnalen
- • PESTO:
- • 50 g pijnboompitten
- • 50 g Parmagiano Reggiano, geraspt
- • 1 bos basilicum, de blaadjes
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 2 el Italiaanse olijfolie
BEreidings wijze
- Pureer alle ingrediënten voor de pesto met de staafmixer tot een geurige saus.
- Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Zet een wok of grote bakpan op hoog vuur. Bak de garnalen kort (enkel om ze te verwarmen), voeg de pesto toe en meng vervolgens direct door de afgegoten pasta. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
-  Witte knoflook1,99 100 Gram removeadd product to cart
-  Pijnboompitten5,89 100 Gram removeadd product to cart
-  Garnalen (gamba's)6,99 100 Gram removeadd product to cart
-  Parmigiano Reggiano6,89 150 Gram removeadd product to cart
-  Volkoren spelt tagliatelle3,79 500 Gram removeadd product to cart
-  Extra vierge olijfolie Italiaans16,50 500 Ml removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!





