Hoofdgerecht
Sweet chili met quinoa
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • Groene gemengde sla
- • 1 pak quinoa
- • 1 rode ui
- • Rodepalm olie extra virgin, Amanprana
- • 1 pak seitan sweet chili (Bertyn)
- • 1 bussel platte peterselie
- • 1 gele paprika
- • 1 rode paprika
- • 1 groene paprika
BEreidings wijze
- Gaar de volledige paprika's in een oven van 180°C tot ze mooi geblakerd zijn. Laat ze dan afkoelen in een kom. Verwijder het vel en de zaadjes.
- Let wel op: hou het vocht bij! (in kom) Snijd de paprika verder in lange reepjes.
- Kook ondertussen de quinoa gaar (zie verpakking).
- Snij de ui in fijne ringen, en carameliseer ze in rode palmolie.
- Voeg dan de reepjes paprika eraan toe en bak ze 2 minuutjes verder.
- Blus met het vocht van de paprika's. Bak ook de sweet chili seitan in een pan.
- Meng dan de seitan met de groenten en schik alles op een bord.
- Werk verder af met platte peterselie.
Boodschappen lijst
- Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Quinoa mix
3,79 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Bosje bladpeterselie
1,99 1 stuk
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!