Hoofdgerecht
Stir fry met kip
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 509 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g kipfilet
- • 200 g Italiaanse roerbakgroenten
- • 150 g sobanoodles
- • 100 g cashewnoten
- • 2 bosuitjes, grof gehakt
- • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesnipperd
- • 2 el zonnebloemolie
- • Flinke scheut shoyusaus
BEreidings wijze
- Snijd de kipfilet klein. Meng kipfilet, rode peper en shoyusaus door elkaar en zet even weg.
- Zet de sobanoodles acht minuten in heet water om te garen.
- Verhit wat olie in een wok op hoog vuur. Roerbak hierin de kleingesneden kipfilet met de aanhangende marinade. Voeg op het laatst de wokgroenten, de gare en uitgelekte sobanoodles en het grootste deel van de noten toe. Schep nog even door elkaar tot alles heet is en de wokgroente wat is geslonken.
- Bestrooi de schotel met de laatste noten en wat bosui.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten
2,99 120 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
3,49 500 Ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 ML
removeadd product to cart - Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Italiaanse roerbakgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Soba 100%
7,79 200 GRAM
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!