Soep
Spruitjessoep met pecannoten en koriander
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 500 g spruiten, schoongemaakt
- • 50 g pecannoten, geroosterd en klein gehakt
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
- • 1 ui, gesnipperd
- • 2 el olie
- • 2 el grof gesneden koriander + extra voor erover
BEreidings wijze
- Fruit de ui en knoflook in de olie. Voeg de rode peper en de spruitjes toe en roerbak ca. 5 minuten.
- Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Kook ca. 5 minuten zachtjes door.
- Voeg de koriander toe en maak alles fijn met de staafmixer.
- Garneer de soep met de gehakte pecannoten en eventueel wat koriander.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!