Hoofdgerecht
Spaghettischotel
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 700 g sperziebonen, gehalveerd
- • 360 g volkoren spaghetti
- • 150 g kipfilet
- • 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- • 100 g Parmezaanse kaas
- • 5 teentjes knoflook, geplet
- • 1 ui, klein gesneden
- • Handje pijnboompitten
- • Pindaolie
BEreidings wijze
- Stoom de sperziebonen gaat in ca. 15 minuten en kook de spaghetti.
- Fruit de ui en knoflook in een scheutje pinda-olie en voeg na circa 3 minuten de kipfilet toe. Zodra de kipfilet gebakken is, voeg je de sperziebonen en de tomaatjes toe.
- Vul je vord met spaghetti, strooi er wat pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.
Boodschappen lijst
- Sperziebonen
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
6,19 80 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spaghetti
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Cherrytomaatjes
2,29 250 Gram
removeadd product to cart - Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,59 150 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!