Lunch
Scrambled tofu
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g tofu
- • 8 cherrytomaatjes
- • 4 sneetjes brood
- • ½ avocado
- • 1 el bakolie
- • 2 tl kerriepoeder
- • 1 tl kurkumapoeder
- • 1 tl paprikapoeder
- • ¼ tl peper
BEreidings wijze
- Druk het vocht zoveel mogelijk uit de tofu. Wikkel bijvoorbeeld een schone keukendoek om de tofu, plaats iets zwaars erop (bv een pan) en laat enkele minuten staan.
- Verkruimel de tofu vervolgens met je handen. Was de cherrytomaatjes en snijd doormidden.
- Verhit bakolie in een koekenpan, en bak de tofu enkele minuten. Schep regelmatig om en breng op smaak met de specerijen.
- Voeg na ongeveer 4 minuten de cherrytomaatjes toe en bak nog ongeveer 5 minuten.
- Snijd de avocado doormidden, verwijder pit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
- Leg twee sneetjes brood op een bord en strooi de tofu scramble rijkelijk eroverheen. Leg tenslotte de plakjes avocado erop.
Boodschappen lijst
-  Milde paprikapoeder2,79 30 Gram removeadd product to cart
-  Tofu natuur2,69 200 Gram removeadd product to cart
-  Cherry trostomaten2,49 250 Gram removeadd product to cart
-  Gemalen kurkuma2,89 35 Gram removeadd product to cart
-  Avocado4,58 2 stuks removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Ekomenu.nl
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!




