Lunch
Scrambled tofu
- • Lunch
- • 2 personen
- • 401 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 gram tofu, verkruimeld
- • 2 grote tortillawraps (extra vezel)
- • 1 kleine ui
- • 2 eetl. hummus, geprakte avocado of vegan mayo
- • 1 eetl. edelgistvlokken
- • 2 theel. gemalen komijn
- • 2 theel. kurkuma
- • 2 theel. olijfolie
- • Garnituur naar keuze, bijv. spinazie of cherrytomaatjes
BEreidings wijze
- Bak de ui in een pan in de olie. Voeg de geelwortel en komijn toe en verwarm gedurende 30-60 seconden (tot de geuren vrijkomen).
- Voeg de verkruimelde tof toe aan de ui, meng tot de tofu warm is en volledig bedekt met de specerijen. Breng op smaak met edelgistvlokken.
- Bestrijk de tortilla's met hummus, geprakte avocado of veganmayo. Schep de scrambled tofu erop. Garneer met je favoriete garnituren zoals spinazie, kiemen en cherrytomaatjes.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps extra vezel
2,39 6 stuk
removeadd product to cart - Avocado
3,38 2 stuk
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
5,69 60 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Hummus avocado
3,29 170 Gram
removeadd product to cart - Tofu naturel duopack
3,09 500 Gram
removeadd product to cart - Uien
1,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Tip van Alina Petre, klant bij Ekoplaza Utrecht: "Een makkelijk en snel te maken gerecht dat goed te combineren is met heel veel verschillende ingrediënten." Bron: Lekker Weten zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!