Ontbijt
Sandwich met rauwe ham en geitenbrie
- • Ontbijt
- • 2 personen
- • 472 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g mini geitenbrie, in plakjes
- • 50 g serranoham
- • 4 dikke sneeën desembol tarwe wit of bruin
- • 1 peer, in plakjes
- • Handje rucola
- • 1 el honing
- • 1 el boter
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Besmeer de 4 sneetjes brood aan beide kanten met een beetje boter.
- Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin het brood aan beide kanten goudbruin en krokant.
- Beleg twee van de sneetjes met serranoham, peer en geitenbrie. Druppel er de honing over. Leg op een beklede bakplaat en zet in de oven tot de brie een beetje is gesmolten, ca. 6-8 minuten.
- Verdeel de rucola erover en leg het achtergehouden knapperige brood er schuin op.
Boodschappen lijst
- Mini geitenbrie
5,59 150 Gram
removeadd product to cart - Serranoham
4,99 50 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!