Lunch
Sandwich met graskaas omelet
- • Lunch
- • 4 personen
- • 379 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 6 sneetjes meergranenbrood
- • 4 plakken kaas
- • 3 eieren
- • 50 g geraspte kaas
- • 2 el melk
- • 1 el peterselie, gehakt
- • Handvol ijsbergsla, in reepjes
- • Scheutje olijfolie
- • Zout en peper
- • Ook nodig:
- • Prikkers
BEreidings wijze
- Meng de eieren, geraspte kaas, peterselie en melk. Voeg wat peper en zout toe.
- Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak zachtjes, met het deksel erop, in ca. 10 minuten gaar en net gestold.
- Bestrijk het brood intussen met olijfolie en toast onder de grill.
- Beleg 2 sneetjes brood elk met een halve plak kaas, ¼ omelet en wat ijsbergsla. Leg er twee sneetjes op en beleg die weer met de rest van de kaas, omelet en sla. Dek af met laatste sneetjes, zet vast met prikkers en snijd doormidden.
Boodschappen lijst
- Halfvolle melk
1,79 1 Liter
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Geraspte pittige kaas
3,39 100 Gram
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!