Salade
Salade van witlof, blauwe kaas en artisjokharten
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 stronkjes witlof, buitenste blaadjes en harde kern verwijderd
- • 280 g artisjokharten, gehalveerd
- • 2 el kappertjes
- • 2 el zwarte olijven zonder pit
- • Stukje blauwe kaas, in stukjes
- • Handje cashewnoten, geroosterd
- • Handje rucola
- • Kneep citroensap
- • SINAASAPPELDRESSING:
- • ½ sinaasappel, het sap
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Halveer de witlof in de lengte en snijd in schuine stukken. Besprenkel met citroensap om verkleuring te voorkomen. 2..Klop de dressingingrediënten door elkaar.
- Schik alles op borden of een grote schaal en druppel de dressing erover.
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Zwarte olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!