Salade
Salade van witlof, appel en blauwe kaas
- • Salade
- • 4 personen
- • 275 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 120 g blauwe kaas, verbrokkeld
- • 6 stronkjes witlof, blaadjes losgehaald
- • 1 appel, in dunne reepjes (julienne)
- • 4 el gemengde noten, geroosterd en grof gehakt
- • DRESSING:
- • ½ citroen, alleen het sap
- • 2 el mayonaise
- • 2 el yoghurt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de mayonaise, yoghurt en citroensap door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Hussel in een ruime mengkom de witlof, appel en dressing door elkaar.
- Verdeel over 4 borden en garneer met de blauwe kaas en geroosterde noten. Maal er nog wat zwarte peper over.
Boodschappen lijst
- Fourme d'Ambert
7,78 180 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle yoghurt
2,29 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!