Salade
Salade van waterkers met vis en tomatencoulis
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml tomatensap
- • 400 g witvis naar keuze, in 12 gelijke stukjes gesneden
- • 200 g waterkers
- • 2 steranijs
- • 1 el worcestershiresaus
- • Zout & peper
- • Olijfolie om in te bakken
BEreidings wijze
- Giet het tomatensap in een pannetje en voeg steranijs, Worcestershiresaus en een beetje zout en peper toe. Laat tot de helft inkoken, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
- Was en droog de waterkers.
- Bak de stukjes vis in een beetje olie in een koekenpan gaar.
- Verdeel de waterkers over 4 borden, leg de stukjes vis erbovenop en schep op ieder bord een paar lepels van de tomatencoulis.
Boodschappen lijst
- Steranijs
4,09 15 Gram
removeadd product to cart - Waterkers
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
11,25 270 Gram
removeadd product to cart - Worcestershiresaus
4,29 140 Gram
removeadd product to cart - Tomatensap met zeezout
3,59 700 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!