Salade van waterkers met vis en tomatencoulis
Salade van waterkers met vis en tomatencoulis

Salade

Salade van waterkers met vis en tomatencoulis

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

½ l tomatensap
2 stuks steranijs
1 el Worcestershiresaus
zout en peper
200 g waterkers
400 g witvis naar keuze in 12 of 16 gelijke stukjes gesneden
olijfolie om in te bakken

BEreidings wijze

  1. Giet het tomatensap in een pannetje en voeg steranijs, Worcestershiresaus en een beetje zout en peper toe. Laat tot de helft inkoken, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
  2. Was en droog de waterkers.
  3. Bak de stukjes vis in een beetje olie in een koekenpan gaar.
  4. Verdeel de waterkers over 4 borden, leg de stukjes vis erbovenop en schep op ieder bord een paar lepels van de tomatencoulis.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst