Salade
Salade van knolselderij met rauwe ham en walnoten
- • Salade
- • 2 personen
- • 495 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g knolselderij in luciferreepjes
- • 3 el olijfolie
- • 150 g walnoten
- • 1 el volle yoghurt
- • 2 el mayonaise
- • 1 el truffelolie
- • 45 g rauw ham
- • 4 stuks bindsla (little gem) of 1 krop Romaanse sla, blaadjes losgehaald of in lange repen
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verhit de oven voor op 180°C.
- Meng 2 eetlepels olijfolie door de knolselderijreepjes in een ovenschaal en breng op smaak met peper en zout. Rooster kort in de oven, ca. 6 minuten. Haal eruit en rooster daarna de walnoten ca. 10 minuten in de oven in een schaal.
- Maak een dressing van de yoghurt, mayonaise en truffelolie. Meng de dressing door de sla en de knolselderij. Verdeel over 2 borden en leg de rauwe ram erbij. Bestrooi met walnoten.
Boodschappen lijst
- Knolselderij
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Walnoten
4,29 150 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,89 490 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (Little gem)
2,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!