Salade
Salade niçoise met makreel
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g sperziebonen
- • 100 g zwarte olijven
- • 4 tomaten, in kwarten
- • 4 eieren, gekookt, gepeld en in kwarten
- • 4 zoete aardappelen, beetgaar gekookt en in plakjes
- • 4 ansjovisfilets
- • 1 blikje makreelfilet
- • DRESSING:
- • 3 halfgedroogde tomaatjes, in reepjes
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 4 el zonnebloemolie
- • 2 el frambozenazijn
- • 1 tl ahornsiroop
- • Handje basilicum, in reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Meng de aardappelen, sperziebonen, tomaten en olijven met de dressing.
- Schep in een mooie schaal en leg de stukken ei, makreel en ansjovis erbovenop.
Boodschappen lijst
- Trostomaten
2,49 500 Gram
removeadd product to cart - Ansjovis filets
4,09 78 GRAM
removeadd product to cart - Half gedroogde tomaten
2,99 90 Gram
removeadd product to cart - Makreelfilet in water
3,19 113 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,49 600 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
4,59 500 Ml
removeadd product to cart - Zwarte olijven
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,29 250 Ml
removeadd product to cart - Sperziebonen
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!