Salade
Salade niçoise met makreel
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g sperziebonen
- • 100 g zwarte olijven
- • 4 tomaten, in kwarten
- • 4 eieren, gekookt, gepeld en in kwarten
- • 4 zoete aardappelen, beetgaar gekookt en in plakjes
- • 4 ansjovisfilets
- • 1 blikje makreelfilet
- • DRESSING:
- • 3 halfgedroogde tomaatjes, in reepjes
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 4 el zonnebloemolie
- • 2 el frambozenazijn
- • 1 tl ahornsiroop
- • Handje basilicum, in reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Meng de aardappelen, sperziebonen, tomaten en olijven met de dressing.
- Schep in een mooie schaal en leg de stukken ei, makreel en ansjovis erbovenop.
Boodschappen lijst
- Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Ansjovis filets
5,29 78 GRAM
removeadd product to cart - Half gedroogde tomaten
3,29 90 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Makreelfilet naturel
4,89 151 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
3,39 500 Ml
removeadd product to cart - Zwarte olijven
2,89 125 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,29 250 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Basilicum
2,59 70 Gram
Uit assortiment
- Sperziebonen
3,59 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!