Lunch
Salade met speltpasta en paddenstoelen
- • Lunch
- • 4 personen
- • 326 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g paddenstoelenmix, in plakjes
- • 200 g speltpasta kleine schelpjes
- • 150 g babyspinazie
- • 8 zongedroogde tomaatjes, in reepjes
- • 2 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 sjalot, in flinterdunne halve ringen
- • 2 el Parmigiano Reggiano, grof geraspt
- • 1 el tijm
- • Scheutje olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de paddenstoelen met een beetje olie in een koekenpan bruin en zacht. Voeg de knoflook en tijm toe en bak een minuutje mee. Haal van het vuur en breng op smaak met zout en peper.
- Kook de speltschelpjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Meng direct met een beetje olijfolie en laat afkoelen.
- Meng de paddenstoelen en speltschelpjes met de spinazie, zongedroogde tomaat en sjalot. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Boodschappen lijst
- Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Spelt schelpjes
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Babyspinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaten in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!