Salade
Salade met bietjes, spinazie & vegan kaas
- • Salade
- • 4 personen
- • 219 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g gekookte bietenblokjes in balsamico
- • 100 g babyspinazie
- • 80 g Cicioni (vegan kaas fermentino)
- • 50 à 75 g rucola
- • 1 komkommer, in halve maantjes
- • 3 el olijfolie
- • 2 el balsamicoazijn
- • 2 el pijnboompitten, geroosterd
- • 2 el bieslook, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de balsamico, olijfolie en bieslook door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Hussel in een grote saladeschaal de bietjesblokjes, spinazie, rucola en komkommer door elkaar en meng de dressing erdoor.
- Verdeel de salade over 4 borden. Garneer met pijnboompitjes en stukjes Cicioni vegan fermentino.
Boodschappen lijst
- Baby spinazie
2,29 100 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,89 1 stuks
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,79 250 ML
removeadd product to cart - Pijnboompitten
7,29 100 Gram
removeadd product to cart - Bieslook in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!