Salade
Salade met bietjes, spinazie & vegan kaas
- • Salade
- • 4 personen
- • 219 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g gekookte bieten, in blokjes gesneden
- • 100 g babyspinazie
- • 80 g Cicioni (vegan kaas fermentino)
- • 50 à 75 g rucola
- • 1 komkommer, in halve maantjes
- • 3 el olijfolie
- • 2 el balsamicoazijn
- • 2 el pijnboompitten, geroosterd
- • 2 el bieslook, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de balsamico, olijfolie en bieslook door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Hussel in een grote saladeschaal de bietjesblokjes, spinazie, rucola en komkommer door elkaar en meng de dressing erdoor.
- Verdeel de salade over 4 borden. Garneer met pijnboompitjes en stukjes Cicioni vegan fermentino.
Boodschappen lijst
- Balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Babyspinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Cicioni
4,99 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!