Salade met asperges, postelein en gerookte zalm
Salade met asperges, postelein en gerookte zalm

Salade

Salade met asperges, postelein en gerookte zalm

  • Salade
  • 4 personen
  • 232 kcal / portie

Ingrediënten lijst

SALADE:
200 g witte asperges, schoongemaakt en beetgaar gekookt
100 g postelein, schoongemaakt en gedroogd
100 g gerookte zalm, in stukjes
4 eieren
Zout & peper
DRESSING:
4 el olijfolie
2 el azijn
1 el honing

BEreidings wijze

  1. Kook de eieren tot zacht/medium gekookt.
  2. Maak intussen een dressing van olie, azijn en honing.
  3. Schik de postelein, asperges en zalm op 4 borden. Besprenkel met de dressing.
  4. Leg op ieder bord een in parten gesneden eitje. Bestrooi met versgemalen peper en zout. Serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente