Hoofdgerecht
Rucolastamppot met pijnboompitten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 534 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1½ kg kruimige aardappels, geschild en in stukken
- • 150 g rucola
- • 100 g pijnboompitten, geroosterd
- • 100 ml sojacuisine
- • 75 ml appelciderazijn
- • 2 tenen knoflook, zonder schil
- • 1 citroen, de rasp
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de aardappels met de hele knoflooktenen gaar in een ruime pan met water en zout.
- Giet de gare aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp fijn en meng de rucola, pijnboompitten, sojacuisine, ciderazijn en citroenrasp erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Kruimige aardappelen
4,99 2 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Rucola melange
2,29 75 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
6,19 80 Gram
removeadd product to cart - Soja cuisine
1,89 250 ML
removeadd product to cart - Ongefilterde appelazijn
3,19 750 ml
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!