Roergebakken snijbiet
Roergebakken snijbiet

Hoofdgerecht

Roergebakken snijbiet

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 293 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 g snijbiet, stengels en blad apart in grove repen
2 hardgekookte eieren, gepeld en in parten
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 ui, gesnipperd
2 el pijnboompitten, geroosterd in droge koekenpan
1 el olijfolie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verhit de olie in een bakpan of wok en roerbak hierin de ui met de knoflook en de stelen van de snijbiet ca. 5 minuten.
  2. Voeg het snijbietblad toe en laat slinken, breng op smaak met peper en zout.
  3. Bestrooi met pijnboompitten, leg de partjes ei erop en serveer meteen.

Boodschappen lijst

  • product
    Witte knoflook

    1,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    1,99 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Pijnboompitten

    6,89 100 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer