Bijgerecht
Roergebakken groene asperges met pistachenoten
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g groene asperges, harde onderkantjes verwijderd en gehalveerd
- • 100 g gepelde pistachenoten, grof gehakt en geroosterd
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- • 1 el olijfolie
- • 1 el versgeraspte gember
- • 1 el sojasaus
BEreidings wijze
- Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en gember. Voeg de asperges toe en roerbak beetgaar in ± 5 minuten.
- Meng de bosui en sojasaus door elkaar
- en roer door de asperges. Warm goed door, haal van het vuur en doe de pistachenootjes erbij. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!