Hoofdgerecht
Rigatoni met broccoli en cavolo nero
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 556 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g broccoli, in roosjes
- • zout
- • 2 el olijfolie
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 1 sjalotje, fijngehakt
- • 400 g rigatoni quinoa (of andere pasta naar keuze)
- • 1 bouillonblokje
- • 400 ml sojaroom
- • 1 rode paprika, in stukjes
- • 400 g zwarte kool (cavolo nero), harde nerven verwijderd en in reepjes
BEreidings wijze
- Kook de broccoli 5 minuten met wat zout beetgaar en laat uitlekken.
- Verwarm de olijfolie en bak de knoflook en sjalot even aan.
- Kook intussen de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pureer de broccoli met de sjalot en knoflook, het bouillonblokje en de sojaroom met een staafmixer fijn.
- Bak in een koekenpan in een scheutje olijfolie de paprika en cavolo nero beetgaar. Roer door de broccolisaus.
- Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Rigatoni
2,69 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuk
removeadd product to cart - Soja cuisine
1,49 250 ML
removeadd product to cart - Cavolo nero (zwarte kool)
3,49 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!