Hoofdgerecht
Ravioli ricotta & spinazie met artisjok en citroen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 508 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 280 g artisjokharten in olie
- • 250 g ravioli ricotta & spinazie
- • 1 prei, in dunne ringen
- • 1 citroen, geraspt en uitgeperst
- • 1 teentje knoflook, grof gehakt
- • 3 el roomkaas
- • 2 el Parmigiano Reggiano
- • 2 el peterselie, grof gehakt
BEreidings wijze
- Giet de artisjokken af en bewaar wat van de olie. Halveer de artisjokharten.
- Verhit de olie van de artisjokken in een pan en bak hierin de prei en de knoflook 5 minuten. Roer de artisjokken, roomkaas en citroenrasp erdoor en warm goed door. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
- Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg toe aan de pan met de artisjokken en meng goed door. Bestrooi met peterselie en parmezaan en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Artisjokharten
6,19 280 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,19 2 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Lactosevrije roomkaas
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Geraspte Parmigiano Reggiano
3,49 80 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!