Hoofdgerecht
Raapstelenstamppotje met geroosterde groenten-worstjes
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 521 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in blokjes
- • 500 g raapstelen, grof gesneden en gewassen
- • 200 ml amandeldrink
- • 200 g roasted veggies worstjes
- • 3 el pijnboompitten, geroosterd
- • 2 el extra virgin olijfolie
- • 2 el plantaardige olie
- • 1½ el grove mosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de aardappelen in ca. 20-25 minuten gaar, giet af en stamp tot een puree met een stamper. Meng de raapstelen, amandeldrink en grove mosterd door de hete puree. Breng op smaak met zout en peper.
- Bak ondertussen de worstjes in de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de stamppot over 4 borden en leg de worstjes erop. Bestrooi met pijnboompitjes en besprenkel met olijfolie.
Boodschappen lijst
- Roasted veggies worsten
4,39 200 Gram
removeadd product to cart - Iets kruimige aardappelen
3,79 1 kg
removeadd product to cart - Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!