Hoofdgerecht
Raapstelenstamppotje met geroosterde groenten-worstjes
- • Hoofdgerecht
 - • 4 personen
 - • 521 kcal / portie
 
Ingrediënten lijst
- • 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in blokjes
 - • 500 g raapstelen, grof gesneden en gewassen
 - • 200 ml amandeldrink
 - • 200 g roasted veggies worstjes
 - • 3 el pijnboompitten, geroosterd
 - • 2 el extra virgin olijfolie
 - • 2 el plantaardige olie
 - • 1½ el grove mosterd
 - • Zout & peper
 
BEreidings wijze
- Kook de aardappelen in ca. 20-25 minuten gaar, giet af en stamp tot een puree met een stamper. Meng de raapstelen, amandeldrink en grove mosterd door de hete puree. Breng op smaak met zout en peper.
 - Bak ondertussen de worstjes in de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Verdeel de stamppot over 4 borden en leg de worstjes erop. Bestrooi met pijnboompitjes en besprenkel met olijfolie.
 
Boodschappen lijst
-  Roasted veggies worsten
4,39 200 Gram
removeadd product to cart -  Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart -  Extra vierge olijfolie
7,79 500 Ml
removeadd product to cart -  Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart -  Pijnboompitten
5,89 100 Gram
removeadd product to cart -  Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart 
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!






