Hoofdgerecht
Raapstelenstamppot met gedroogde tomaten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 kg aardappelen, geschild en in blokjes
- • 500 g raapstelen
- • 200 ml warme melk
- • 1 potje gedroogde tomaten, op olie
- • 5 el pijnboompitjes
- • 3 el mosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de aardappelen in ca. 25 minuten gaar, giet af en stamp fijn met een pureestamper.
- Snijd ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes (olie bewaren) en was en snijd de raapstelen. Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
- Meng de melk, mosterd, de gedroogde tomaten en paar eetlepels van de olie van de gedroogde tomaten door de puree. Roer de gesneden raapstelen en de geroosterde pijnboompitjes erdoor en breng de stamppot op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Iets kruimige aardappelen
3,79 1 kg
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
4,79 80 Gram
removeadd product to cart - Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart - Halfgedroogde tomaten in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Volle melk
1,85 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente Wijntip: Stellar Firefly Chenin Sauvignon Blanc
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!