Soep
Raapstelensoep met dragon en gerookte tofu
- • Soep
- • 4 personen
- • 115 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 100 g doperwten (diepvries)
- • 100 g tuinerwten (diepvries)
- • 100 g gerookte tofu, verkruimeld
- • 2 bosjes raapstelen, grof gehakt
- • 2 sjalotjes, fijngesnipperd
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 1 el citroensap
- • 1 tl dragon
- • Olie om in te bakken
BEreidings wijze
- Verwarm een scheutje olie en vak de sjalotjes en knoflook glazig. Voeg de tuinbonen, doperwten raapstelen en dragon toe. Schenk de bouillon erover en het citroensap. Laat 5 minuten zachtjes koken.
- Bak intussen de verkruimelde tofu in een klein beetje olie krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Pureer de soep met een staafmixer. Top met tofu!
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Dragon
3,99 10 Gram
removeadd product to cart - Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Gerookte tofu
2,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!