Soep
Raapstelensoep met dragon en gerookte tofu
- • Soep
- • 4 personen
- • 115 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 bosjes raapstelen, grof gehakt
- • 2 sjalotjes, fijngesnipperd
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • ½ pakje gerookte tofu, verkruimeld
- • 100 g doperwten (diepvries)
- • 100 g tuinerwten (diepvries)
- • 1 l groentebouillon
- • 1 el citroensap
- • 1 tl dragon
- • Olie om in te bakken
BEreidings wijze
- Verwarm een scheutje olie en vak de sjalotjes en knoflook glazig. Voeg de tuinbonen, doperwten raapstelen en dragon toe. Schenk de bouillon erover en het citroensap. Laat 5 minuten zachtjes koken.
- Bak intussen de verkruimelde tofu in een klein beetje olie krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Pureer de soep met een staafmixer. Top met tofu!
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Gerookte tofu
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,09 8 stuks
removeadd product to cart - Sjalotten
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Dragon
3,79 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!