Ontbijt
Quinoapap met peer
- • Ontbijt
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 50 g quinoavlokken
- • 1 peer, geschild en in blokjes
- • Klein handje rozijnen
- • Klein handje walnoten, gehakt
- • Snufje kaneel
- • Snufje kardemom
- • Snufje zout
- • Optioneel: honing naar smaak
BEreidings wijze
- Breng 500 ml water aan de kook en roer er de quinoavlokken door, laat ± 10 minuten zachtjes koken.
- Meng de blokjes peer, de rozijnen en walnoten erdoor en voeg honing naar smaak toe. Laat nog ca. ± 5 minuten staan.
- Breng op smaak met kaneel, kardemom en zout.
Boodschappen lijst
- Quinoavlokken
6,39 500 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,79 125 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning
15,39 900 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kardemom
6,49 35 Gram
removeadd product to cart - Concorde peren
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!