Lunch
Pompoenbroodje met acaciahoning en brie
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 zak maïsbroodjes kaas-pompoenpit
- • 200 g brie, in repen
- • 50 g pijnboompitten
- • 4 el acaciahoning
- • Optioneel: witte druiven
BEreidings wijze
- Bestrijk de broodjes met acaciahoning en beleg met brie.
- Verwarm onder de grill tot de kaas smelt.
- Garneer met pijnboompitten en eventueel met druiven.
Boodschappen lijst
- Acaciahoning
8,19 350 Gram
removeadd product to cart - Maisbrood kaas-pompoenpit
3,99 6 stuks
removeadd product to cart - Franse roombrie
4,16 170 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
4,79 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!