Bakken
Plaattaart met tomaatjes
- • Bakken
- • 8 personen
- • 198 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 rol bladerdeeg
- • 500 gram wild wonder tomaten
- • 200 gram chorizo, in kleine plakjes
- • 2 rode paprika's, in kleine blokjes
- • 2 kleine uien, fijngehakt
- • 2 teentjes knoflook
- • 4 eetl. olijfolie
- • Handje basilicum, grof gesneden
- • Handje pijnboompitten
- • Optioneel: handje peterselie of korinader, voor erover
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200℃.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er het bladerdeeg op. Duw de buitenrand wat omhoog.
- Meng de tomaatjes met paprikablokjes, de ui, knoflook, basilicum en de olie. Verdeel over het bladerdeeg. Leg de plakjes chorizo ertussen en bestrooi met pijnboompitten.
- Bak de taart in de oven tot het deeg goudbruin en gaar is. Bestrooi met verse kruiden.
Boodschappen lijst
- Pijnboompitten
5,79 80 Gram
removeadd product to cart - Basilicum
2,49 70 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,29 320 Gram
removeadd product to cart - Uien
1,99 1 kg
removeadd product to cart - Droge worst paprika peper
3,19 120 Gram
removeadd product to cart - Rode paprika
3,49 2 stuk
removeadd product to cart - Wild Wonders tomaatjes
3,49 200 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!