Hoofdgerecht
Pittige paddenstoelen met tagliatelle en groenten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g tagliatelle
- • 1 el olijfolie
- • 1 ui kleingesneden
- • 2 teentjes knoflook fijngehakt
- • 1 rode chilipeper zaadlijst verwijderd en in dunne ringetjes
- • 500 g gemengde paddenstoelen
- • 250 g peultjes in de lengte doorgesneden en beetgaar gekookt
- • 250 g sperziebonen beetgaar gekookt
- • 2 el sojasaus
- • 2 el sesamzaad
- • zwarte peper uit de molen
BEreidings wijze
- Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm ondertussen de olie in een wok of grote pan en bak de ui, knoflook en de chilipeper even aan. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak alles ongeveer 3 minuten op hoog vuur.
- Schep de peultjes, sperzieboontjes, sesamzaadjes, sojasaus en de tagliatelle door het paddenstoelenmengsel en laat alles al roerend goed heet worden.
- Verdeel de pasta over 4 schaaltjes en maal er zwarte peper over.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Geroosterd sesamzaad
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Sperziebonen
3,59 250 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!