Bijgerecht
Pittige gevulde eieren
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 125 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 eieren
- • 3 el gebakken uitjes
- • 2 el bosui, fijngehakt
- • 2 el sambal
- • 2 el koriander, alleen de blaadjes
- • 1 el mayonaise
- • 1 el shoyu sojasaus
BEreidings wijze
- Breng een pan water aan de kook en leg voorzichtig de eieren erin met behulp van een lepel. Kook de eieren in het kokende water voor 7 minuten.
- Laat de eieren schrikken met koud water en pel ze. Halveer ze daarna in de lengte. Wip de dooiers eruit en prak ze in een mengkom, samen met de shoyu, sambal en mayonaise. Roer glad met een garde. Doe het mengsel vervolgens in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje en spuit het in de opening van de gehalveerde eieren.
- Garneer met koriander, gebakken uitjes en bosui en eventueel wat zout.
Boodschappen lijst
- Gebakken uitjes
2,89 100 Gram
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Sambal Oelek
2,29 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!