Hoofdgerecht
Piadine met bloemkool met ananas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 424 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 pak piadine spelt raps (4 stuks)
- • Flinke handvol verse koriander
- • Ca. 200 g geitenkaas, verkruimeld
- • Limoenpartjes
- • Voor de saus:
- • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- • 2 tl chilipoeder
- • 100 ml ananassap
- • 50 ml witte azijn
- • 125 g ananassap (of ongezoete uit blik), in stukjes
- • Voor de vulling:
- • 1 bloemkool, in kleine roosjes
- • 1/2 ui, in dunne plakjes
- • 2 el olijfolie
- • 125 g verse ananas (of ongezoete uit blik), in stukjes
- • 1/4 rode peper, zaadjes eruit in ringetjes
BEreidings wijze
- Meng alle ingrediënten voor de saus in de blender.
- Bak de bloemkool en de ui in de olie in 15 minuten rustig zacht en gekarameliseerd. Voeg de saus toe, verse ananas en de rode peper. Meng goed door elkaar.
- Verwarm de piadine één voor één op een hete bakplaat of in een koekenpan met anti-baklaag; 1 minuut aan elke zijde. Vul de piadine met bloemkool-ananasmengsel en top met koriander en verkruimelde geitenkaas. Geef er partjes limoen bij.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Piadine spelt wrap
3,29 4 stuk
removeadd product to cart - Uien
1,99 1 kg
removeadd product to cart - Limoenen
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Chilipoeder
1,89 20 Gram
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,69 125 Gram
removeadd product to cart - Ananas
2,99 1 stuk
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuk
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,39 500 Ml
removeadd product to cart - Vruchtensap ananas
4,09 700 Ml
removeadd product to cart
Tips
Deze dunne wrap, overgewaaid uit Italië, is de trend op culinair gebied!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!