Hoofdgerecht
Piadine met bloemkool met ananas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 424 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g geitenkaas, verkruimeld
- • 4 piadine spelt wraps
- • Flinke handvol verse koriander
- • Limoenpartjes
- • SAUS:
- • 100 ml ananassap
- • 50 ml witte wijnazijn
- • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- • 2 tl chilipoeder
- • VULLING:
- • 125 g verse ananas, in stukjes
- • 1 bloemkool, in kleine roosjes
- • ½ ui, in dunne plakjes
- • ¼ rode peper, zaadjes eruit en in ringetjes
- • 2 el olijfolie
BEreidings wijze
- Meng alle ingrediënten voor de saus in de blender.
- Bak de bloemkool en de ui in de olie in 15 minuten rustig zacht en gekarameliseerd. Voeg de saus toe, verse ananas en de rode peper. Meng goed door elkaar.
- Verwarm de piadine één voor één op een hete bakplaat of in een koekenpan met anti-baklaag; 1 minuut aan elke zijde. Vul de piadine met bloemkool-ananasmengsel en top met koriander en verkruimelde geitenkaas. Geef er partjes limoen bij.
Boodschappen lijst
- Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Vruchtensap ananas
5,49 700 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Chilipoeder
2,49 20 Gram
removeadd product to cart - Ananas
3,59 1 stuks
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Piadine spelt wrap
3,99 4 stuks
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Deze dunne wrap, overgewaaid uit Italië, is de trend op culinair gebied!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!