Piadine met bloemkool met ananas
Piadine met bloemkool met ananas

Hoofdgerecht

Piadine met bloemkool met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 424 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 pak piadine spelt raps (4 stuks)
Flinke handvol verse koriander
Ca. 200 g geitenkaas, verkruimeld
Limoenpartjes
Voor de saus:
2 teentjes knoflook, gesnipperd
2 tl chilipoeder
100 ml ananassap
50 ml witte azijn
125 g ananassap (of ongezoete uit blik), in stukjes
Voor de vulling:
1 bloemkool, in kleine roosjes
1/2 ui, in dunne plakjes
2 el olijfolie
125 g verse ananas (of ongezoete uit blik), in stukjes
1/4 rode peper, zaadjes eruit in ringetjes

BEreidings wijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de saus in de blender.
  2. Bak de bloemkool en de ui in de olie in 15 minuten rustig zacht en gekarameliseerd. Voeg de saus toe, verse ananas en de rode peper. Meng goed door elkaar.
  3. Verwarm de piadine één voor één op een hete bakplaat of in een koekenpan met anti-baklaag; 1 minuut aan elke zijde. Vul de piadine met bloemkool-ananasmengsel en top met koriander en verkruimelde geitenkaas. Geef er partjes limoen bij.

Boodschappen lijst

Tips

Deze dunne wrap, overgewaaid uit Italië, is de trend op culinair gebied!