Hoofdgerecht
Peterselieflensjes met lentegroenten
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • FLENSJES:
- • 250 ml amandeldrink
- • 125 g bloem, gezeefd
- • Bosje peterselie, fijngehakt
- • 1 el kokosolie
- • Zout
- • VULLING:
- • 250 g groene asperges, harde stukjes afgesneden
- • 100 g peultjes, schoongemaakt
- • 100 g sperziebonen, schoongemaakt
- • 1 wortel, in lange reepjes
- • Zout naar smaak
BEreidings wijze
- Meng voor de flensjes de bloem, peterselie en amandeldrink goed door elkaar en voeg een snufje zout toe. Zet opzij.
- Kook voor de vulling de groenten beetgaar en houd ze warm.
- Smelt de kokosolie in een koekenpan en roer door het flensjesbeslag (zo hoef je bij het bakken geen of weinig vet te gebruiken).
- Bak 4 mooie flensjes van het beslag, leg ze op een bord, verdeel de groenten erover en rol op.
Boodschappen lijst
- Linzen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
3,99 1 Liter
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Sperziebonen
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie geurloos
4,49 250 ML
removeadd product to cart - Groene asperges
4,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!