Hoofdgerecht
Penne met spinazie, pesto en gorgonzola
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g penne
- • 250 g gorgonzola, in kleine blokjes
- • 250 g spinazie, gewassen en gesneden
- • 1 courgette, in blokjes
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 ui, in kleine stukjes
- • 4 el verse pesto
- • 2 el pijnboompitten, geroosterd
- • 2 el zongedroogde tomaat, grof gesneden
- • 1 el kokosolie
- • Flinke handvol rucola, gewassen en gesneden
BEreidings wijze
- Kook de pasta beetgaar in ruim water en maak ondertussen de rest.
- Verwarm de kokosolie in een pan en fruit de ui, knoflook en courgette in ca. 5 minuten zacht. Voeg de spinazie en rucola toe en laat al omscheppend slinken. Haal van het vuur.
- Giet de pasta af en vermeng met het spinaziemengsel, samen met de gedroogde tomaatjes en de verse pesto. Warm nog even goed door.
- Roer er, van het vuur af, de blokjes gorgonzola door en bestrooi met pijnboompitjes. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Volkoren penne
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
6,19 80 Gram
removeadd product to cart - RAW zongedroogde tomaten
3,59 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Gorgonzola
5,68 170 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie geurloos
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Courgette
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Verse pesto basilicum
3,29 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!