Salade
Pastasalade met spinaziespread
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 1/2 potje Allos spinaziespread
- • 150 g pasta naar keuze (hier vlinderpasta)
- • 2 handjes rucola
- • 3 el zongedroogde tomaten
- • 2 el pijnboompitten
- • 15 blokjes vegan feta
BEreidings wijze
- Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking en giet af. Spoel de pasta af met koud water om het afkoelproces te versnellen.
- Bak de pijnboompitjes kort en op zeer laag vuur lichtbruin in een ruime koekenpan.
- Doe de afgekoelde pasta in een schaal en voeg steeds een eetlepel spinaziespread toe. Meng deze gelijkmatig met de pasta tot de gewenste smaak heeft bereikt (ongeveer 70 g).
- Doe de pasta in een diep bord en voeg de rucola, tomaatjes, pijnboompitten en vegan Griekse kaas toe.
Boodschappen lijst
- Spelt fusilli
3,39 500 Gram
removeadd product to cart - Spinazie- en pijnboompittenspread
2,99 135 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 80 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!