Pastasalade met spinaziespread
Pastasalade met spinaziespread

Salade

Pastasalade met spinaziespread

  • Salade
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

1/2 potje Allos spinaziespread
150 g pasta naar keuze (hier vlinderpasta)
2 handjes rucola
3 el zongedroogde tomaten
2 el pijnboompitten
15 blokjes vegan feta

BEreidings wijze

  1. Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking en giet af. Spoel de pasta af met koud water om het afkoelproces te versnellen.
  2. Bak de pijnboompitjes kort en op zeer laag vuur lichtbruin in een ruime koekenpan.
  3. Doe de afgekoelde pasta in een schaal en voeg steeds een eetlepel spinaziespread toe. Meng deze gelijkmatig met de pasta tot de gewenste smaak heeft bereikt (ongeveer 70 g).
  4. Doe de pasta in een diep bord en voeg de rucola, tomaatjes, pijnboompitten en vegan Griekse kaas toe.

Boodschappen lijst