Pastasalade met mais en erwten
Pastasalade met mais en erwten

Salade

Pastasalade met mais en erwten

  • Salade
  • 2 personen
  • 565 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g doperwten (diepvries)
200 g zoete mais (potje), uitgelekt
150 g macaroni
150 g jong belegen kaas, in kleine blokjes
2 wortels, in kleine blokjes
4 el peterselie, fijngehakt
2 el olijfolie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de erwten en de blokjes wortel toe. Giet alles af, spoel koud na en laat afkoelen.
  2. Meng de rest van ingrediënten erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Boodschappen lijst

  • product
    Zoete mais

    1,69 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Bosje krulpeterselie

    1,99 1 stuks

  • product
    Volkoren macaroni

    2,39 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Wortelen

    2,99 1 kg

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente