Salade
Pastasalade met mais en erwten
- • Salade
- • 2 personen
- • 565 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g doperwten (diepvries)
- • 200 g zoete mais (potje), uitgelekt
- • 150 g macaroni
- • 150 g jong belegen kaas, in kleine blokjes
- • 2 wortels, in kleine blokjes
- • 4 el peterselie, fijngehakt
- • 2 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de erwten en de blokjes wortel toe. Giet alles af, spoel koud na en laat afkoelen.
- Meng de rest van ingrediënten erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Boodschappen lijst
- Zoete mais
1,69 200 Gram
removeadd product to cart - Bosje krulpeterselie
1,99 1 stuks
- Volkoren macaroni
2,39 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!