Salade
Pastasalade met mais en erwten
- • Salade
- • 2 personen
- • 565 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g doperwten (diepvries)
- • 200 g zoete mais (potje), uitgelekt
- • 150 g macaroni
- • 150 g jong belegen kaas, in kleine blokjes
- • 2 wortels, in kleine blokjes
- • 4 el peterselie, fijngehakt
- • 2 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de erwten en de blokjes wortel toe. Giet alles af, spoel koud na en laat afkoelen.
- Meng de rest van ingrediënten erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Boodschappen lijst
- Zoete mais
1,69 200 Gram
removeadd product to cart - Bosje krulpeterselie
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Volkoren macaroni
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!