Pasta met winterpostelein
Pasta met winterpostelein

Hoofdgerecht

Pasta met winterpostelein

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 472 kcal / portie

Ingrediënten lijst

300 g (spelt)pasta
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngehakt
olijfolie, om in te bakken
150 ml plantaardige kookroom (Cuisine: naar keuze haver, rijst of spelt, Lima)
50 g blauwschimmelkaas (Blauw Koe of Geit, Bastiaansen), kleingesneden
peper en zout
200 g winterpostelein, gewassen en grof gesneden
50 g walnoten, gehakt

BEreidings wijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Fruit intussen de ui en knoflook in wat olijfolie. Voeg de plantaardige kookroom toe en breng aan de kook. Schep de blauwe kaas erdoor en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  3. Meng de saus door de pasta en schep de winterpostelein erdoor.
  4. Verdeel over 4 borden en garneer met gehakte walnoten.

Boodschappen lijst

  • product
    Kokos cuisine

    1,79 200 ML

    remove
    add product to cart
  • product
    Spelt gigli

    3,69 500 GRAM

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    10,99 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Walnoten

    5,49 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,89 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten winter