Pasta Il Quadrifoglio
Pasta Il Quadrifoglio

Hoofdgerecht

Pasta Il Quadrifoglio

  • Hoofdgerecht
  • 0

Ingrediënten lijst

200 g pasta naar keuze
100 g baby spinazie of snijbiet, gesneden
100 g sperziebonen of boterbonen, dopjes verwijderd
4 tomaten, in stukjes gesneden
1 bakje Italiaanse balletjes
1 courgette, in schijfjes gesneden
3 el olijfolie extra vierge

BEreidings wijze

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en kook de sperziebonen of boterbonen samen met de pasta.
  2. Bereid de Italiaanse balletjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de balletjes apart.
  3. Giet de pasta met de sperzieboontjes of boterbonen af, voeg peper en zout naar smaak toe en roer nu de courgette schijfjes en tomaten voorzichtig door de pasta.
  4. Voeg de kruidenpasta toe. Roer door en besprenkel met olijfolie extra vierge. Dit gerecht smaakt het beste als het direct wordt opgediend, de smaak van de verse groenten komt dan het beste tot zijn recht.
  5. Voeg als laatste de balletjes toe aan je gerecht samen met de blaadjes jonge spinazie of snijbiet.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Johnny Dutch.