Hoofdgerecht
Pasta bolognese met vegan gehakt
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g penne pasta
- • 2 el olijfolie
- • 1 fijngehakt teentje knoflook
- • 3 stengels bleekselderij
- • 1 wortel, in blokjes
- • 1 pak vegan gehakt
- • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- • 100 ml rode wijn
- • 100 ml water
- • 1 takje rozemarijn
- • peper en zout
BEreidings wijze
- Kook 200 gram penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Fruit 1 fijngehakt teentje knoflook met 3 stengels bleekselderij in boogjes en 1 wortel in 3 minuten.
- Bak 1 pak ProLaTerre vegan gehakt 2-3 minuten mee. Roer er 1 blikje tomatenpuree door en bak nog 1 minuten.
- Voeg 100 ml rode wijn, 100 ml water en 1 takje rozemarijn toe en laat de saus 10 minuten zachtjes stoven.
- Giet de penne af en schep door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Penne
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 70 Gram
removeadd product to cart - Gehakt vegan soja
3,35 180 Gram
- Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van ProLaTerre
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!