Pannenkoekentaart met nocciolata
Pannenkoekentaart met nocciolata

Dessert

Pannenkoekentaart met nocciolata

  • Dessert
  • 8 personen
  • 577 kcal / portie

Ingrediënten lijst

800 ml melk
270 g nocciolata crunchy
125 g blauwe bessen
75 g pecannoten
2 eieren
1 pak meergranen pannenkoekenmix
1 el poedersuiker
Blaadjes van een paar takjes munt
Plantaardige olie om in te bakken

BEreidings wijze

  1. Meng de pannenkoekenmix met de melk en de eieren tot een glad beslag. Bak van het beslag minstens 8 pannenkoeken voor de taart.
  2. Besmeer elke pannenkoek met een laagje chocoladepasta en bestrooi met wat pecannoten en blauwe bessen. Stapel de pannenkoeken op.
  3. Garneer met poedersuiker en blaadjes verse munt.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.