Dessert
Pannenkoekentaart met nocciolata
- • Dessert
- • 8 personen
- • 577 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 800 ml melk
- • 270 g nocciolata crunchy
- • 125 g blauwe bessen
- • 75 g pecannoten
- • 2 eieren
- • 1 pak meergranen pannenkoekenmix
- • 1 el poedersuiker
- • Blaadjes van een paar takjes munt
- • Plantaardige olie om in te bakken
BEreidings wijze
- Meng de pannenkoekenmix met de melk en de eieren tot een glad beslag. Bak van het beslag minstens 8 pannenkoeken voor de taart.
- Besmeer elke pannenkoek met een laagje chocoladepasta en bestrooi met wat pecannoten en blauwe bessen. Stapel de pannenkoeken op.
- Garneer met poedersuiker en blaadjes verse munt.
Boodschappen lijst
- Halfvolle melk
1,59 1 Liter
removeadd product to cart - Hazelnootpasta crunchy
5,29 270 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Pecannoten
6,49 150 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Meergranen pannenkoekenmix
2,29 500 Gram
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Munt in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!