Dessert
Pannenkoekentaart met nocciolata
- • Dessert
- • 8 personen
- • 577 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 800 ml melk
- • 250 g nocciolata crunchy
- • 125 g blauwe bessen
- • 75 g pecannoten
- • 2 eieren
- • 1 pak meergranen pannenkoekenmix
- • 1 el poedersuiker
- • Blaadjes van een paar takjes munt
- • Plantaardige olie om in te bakken
BEreidings wijze
- Meng de pannenkoekenmix met de melk en de eieren tot een glad beslag. Bak van het beslag minstens 8 pannenkoeken voor de taart.
- Besmeer elke pannenkoek met een laagje chocoladepasta en bestrooi met wat pecannoten en blauwe bessen. Stapel de pannenkoeken op.
- Garneer met poedersuiker en blaadjes verse munt.
Boodschappen lijst
- Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Hazelnootpasta crunchy
4,99 250 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart - Pecannoten
5,69 150 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Meergranen pannenkoekenmix
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!