Hoofdgerecht
Ovenschotel gnocchi en pompoen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 511 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g verse gnocchi
- • 350 g butternut pompoenblokjes (of ca. 300-350 g zelf gesneden pompoen)
- • 250 ml passata
- • 200 g bimi, eventueel voorgekookt
- • 100 g chorizo of vegan chorizo op basis van seitan, in blokjes
- • 2 bolletjes mozzarella, in stukjes gescheurd
- • 2 tenen knoflook, in dunne plakjes
- • 1 prei, in halve ringen
- • 1 ui, gesnipperd
- • 3 el pesto
- • 2 el plantaardige olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verhit de olie in een ruime pan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten. Doe de (vegan) chorizo erbij, alle groenten en de gnocchi. Giet de passata erover en bestrooi met zout en peper naar smaak.
- Schep alles in een ovenschaal. Bedek met mozzarella en verdeel er de pesto over. Bak goudbruin in de oven in ca. 35 minuten.
Boodschappen lijst
- Verse gnocchi
4,29 400 Gram
removeadd product to cart - Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Passata
1,89 500 Gram
removeadd product to cart - Bimi®
3,59 200 Gram
removeadd product to cart - Droge worst chorizo
5,49 110 Gram
removeadd product to cart - Mozzarella 45+
2,39 100 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!