Oosterse zalmcarpaccio
Oosterse zalmcarpaccio

Voorgerecht

Oosterse zalmcarpaccio

  • Voorgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g gerookte zalm
50 ml sojasaus
1 limoen, het sap
2 el sherry
2 el rietsuiker
1 tl sesamolie
1 tl sesamzaadjes
Klein handje koriander, kleingesneden

BEreidings wijze

  1. Verdeel de gerookte zalm over 4 borden.
  2. Meng de rest van de ingrediënten goed door elkaar en besprenkel deze dressing over de zalm.

Boodschappen lijst

  • product
    Gerookte zalm

    9,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Sesamolie

    8,69 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Sesamzaad

    2,09 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Shoyu (mild)

    4,59 250 ML

    remove
    add product to cart
  • product
    Limoenen

    1,99 200 Gram

    remove
    add product to cart