Voorgerecht
Oosterse zalmcarpaccio
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g gerookte zalm
- • 50 ml sojasaus
- • 1 limoen, het sap
- • 2 el sherry
- • 2 el rietsuiker
- • 1 tl sesamolie
- • 1 tl sesamzaadjes
- • Klein handje koriander, kleingesneden
BEreidings wijze
- Verdeel de gerookte zalm over 4 borden.
- Meng de rest van de ingrediënten goed door elkaar en besprenkel deze dressing over de zalm.
Boodschappen lijst
- Gerookte zalm
7,99 100 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Sesamolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,09 200 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtade
5,69 1 kg
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
4,59 250 ML
removeadd product to cart - Limoenen
1,89 200 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!