Ontbijt
Ontbijtkoekjes met vijgen en honing
- • Ontbijt
- • 8 personen
- • 64 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 125 ml amandelyoghurt of kokosyoghurt
- • 120 g havermout
- • 100 g quinoavlokken
- • 2 rijpe bananen
- • 4 el raw cacao nibs
- • 3 el pindakaas met stukjes noot
- • 2 el agavesiroop
- • 1 tl kaneel
- • 1 tl vanille extract
- • ½ tl zeezout
- • Ook nodig: bakpapier, weckpot
BEreidings wijze
- Kook de vijgen met de honing in 150 ml water en laat 5 minuten trekken. Haal van het vuur.
- Bak tegelijkertijd in een andere pan de boekweit met het lijnzaad en rietsuiker in een paar minuten krokant in de olijfolie.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Mix het boekweitmengsel met de vijgenpuree en de walnootolie en meng er het bakmeel doorheen, laat afkoelen.
- Vorm met behulp van een lepel koekjes van het mengsel en druk een beetje plat.
- Bak de koekjes in ± 30 minuten krokant en gaar.
Boodschappen lijst
- RAW Cacao nibs
15,49 250 Gram
removeadd product to cart - Quinoavlokken
6,89 500 Gram
removeadd product to cart - Crunchy pindakaas
3,99 330 Gram
removeadd product to cart - Vanille extract
12,99 40 Ml
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Amandel naturel
3,79 350 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
Tips
Voor ongeveer 30 stuks Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!